Over Natural Drives

Als je op de top van de berg staat, klim dan verder…

Hans Drescher

Hans Drescher is het gezicht achter Natural Drives. Samen met een team van professionals weet Hans mensen in beweging te krijgen. Authenticiteit is het startpunt voor ieder doel: staan voor zaken die je écht belangrijk vindt. Daarmee straal je originaliteit en kracht uit, waardoor het lukt het om je potentieel vol in te zetten. Op die manier laat Natural Drives mensen ervaren wat het is om over grenzen heen te gaan en nieuwe mogelijkheden te creëren. “Dat ik dit kan…” is dan ook een veelgehoorde reactie van anderen.

Puur, Persoonlijk & Prestatiegericht
Hans heeft een achtergrond in organisatiekunde en psychologie. Zowel in de zorg, sport als het bedrijfsleven heeft hij diverse (management)functies bekleed. Vanaf 1999 werkt Hans als zelfstandig trainer en coach. Het blijven functioneren en communiceren onder druk behoort tot zijn expertise. Als Master Gedragstrainer en Teammediator heeft Hans dan ook veel ervaring met conflicten en crisissituaties in teams en organisaties. Keer op keer krijgt Hans de verbanden tussen complexe vragen scherp in beeld.
Meer over de kennis en ervaring vind je op het CV van Hans.

Hans van Natural Drives daagt jou of je team uit om weerbaarheid en vitaliteit te vergroten. Kom je persoonlijk kennismaken?