Talentprogramma in de Rotterdamse Haven
2018-07-02 10:17:26

Met veel trots melden we dat Natural Drives voor de Rotterdam Short Sea Terminals en Uniport Multipurpose Terminals de opdracht heeft gekregen een talentprogramma te ontwikkelen en uit te voeren. Inmiddels zijn 7 deelnemers gestart met dit 1 jaar durende persoonlijk ontwikkelingstraject.

Samen het startpunt bepalen

Het programma is gestart met een uitgebreide intake met de eigen manager en de deelnemer, een omschrijving van de motivatie en welke uitdaging(en) de deelnemer aangaat. De uitdaging is bijvoorbeeld een project waar de deelnemer mee aan de slag gaat of een hardnekkig probleem binnen de organisatie. De deelnemer dient er minimaal 6 maanden mee bezig te kunnen zijn.

Welke inzichten geeft dit talentprogramma?

Zowel persoonlijk inzicht als de praktische kant van beginnend leidinggeven komen aan bod. De eigen gedrags- en denkpatronen, hoe je overkomt, het leren beïnvloeden en omgaan met weerstand, gespreksvoering onder alle omstandigheden zonder jezelf te verliezen, het flexibel reageren met onverwachte omstandigheden. En zicht krijgen op je eigen rol en binnen de organisatie.